عرضه گوشت باکیفیت و بدون واسطه در مشهد

مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی از عرضه مستقیم گوشت با برند رضوی، در راستای حذف واسطه‌ها، ارتقای سلامت فرآورده‌های دامی و توزیع مستقیم محصولات به مردم از کارگاه تخصصی قطعه‌کاری و بسته‌بندی گوشت قرمز و سفید خبر داد.

 

 به گزارش آستان نیوز، مهندس محبی بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ با هدف حذف واسطه گرها و ایجاد زنجیره ای کامل از تولید تا توزیع، کارگاهی تخصصی و مجهز در میدان سپاد مشهد راه اندازی شده که به صورت روزانه لاشه های دام سبک و سنگین را از کشتارگاه تحویل می گیرد و پس از طی مراحل بهداشتی قطعه بندی و بسته بندی می کند.
وی، اظهار کرد: در این کارگاه تمامی الزامات بهداشتی و دامپزشکی با حضور دامپزشک مقیم رعایت میشود و آنالیز تخصصی کیفیت گوشتها پیش از بسته بندی انجام میگیرد.
مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، ادامه داد:  همچنین، سردخانه و تجهیزات، برای نگهداری در شرایط استاندارد و آماده‌سازی بهداشتی گوشت در این کارگاه در نظر گرفته شده است  که امکان عرضه مطمئن و با کیفیت محصول به مصرف کنندگان را فراهم می‌کند.
محبی، خاطر نشان کرد: گوشت های تولیدی این مجموعه با برند و لیبل رسمی «رضوی» به فروشگاه های زیر مجموعه و همچنین بر اساس سفارشات استان و کشور ارسال میشوند.
وی، افزود: هدف اصلی شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، عرضه محصول سالم، باکیفیت و قابل ردیابی از مزرعه تا سفره به مردم است.
مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، در پایان، بیان کرد: با راه اندازی این کارگاه گامی مهم در تحقق زنجیره ارزش تولید تا توزیع برداشته شده که نه تنها به بهبود سلامت غذایی مردم  کمک می کند، بلکه زمینه ساز حمایت از تولید داخلی و حذف واسطه های غیر ضروری در بازار گوشت خواهد بود.

1404/06/16کد خبر: 16890
اشتراک گذاری: