انتخاب صنایع غذایی رضوی به‌عنوان واحد نمونه صنعتی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴

در آیین بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که شامگاه گذشته در سالن همایش‌های شهدای مدافع سلامت مشهد برگزار شد، شرکت صنایع غذایی رضوی به‌پاس ارتقای کیفی و کمی تولید و نقش‌آفرینی در توسعه پایدار، به‌عنوان «واحد نمونه صنعتی استان خراسان رضوی»، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

 

به گزارش آستان نیوز، شرکت صنایع غذایی رضوی با رویکردی نوآورانه و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین توانسته، با بهبود فرایندهای تولید، افزایش بهره‌وری و توسعه محصولات جدید، جایگاه ویژه‌ای در صنعت غذایی کشور، کسب کند.
در این مراسم که با حضور وجیه‌الله جعفری معاون معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، حجت‌الاسلام رضا زرندی رئیس‌کل دادگستری استان، امیررضا رجبی مدیرکل صمت خراسان رضوی و جمعی از مسئولان و فعالان صنعتی برگزار شد، ضمن بررسی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، از واحدهای برتر، تقدیر به عمل آمد.
شرکت صنایع غذایی رضوی نیز، با کارنامه‌ای درخشان در سال ۱۴۰۳، به‌عنوان الگویی موفق از حرکت هدفمند و خلاقانه در مسیر رشد و توسعه صنعتی، معرفی شد.

کاهش ضایعات تا نوآوری در محصولات بدون گلوتن

مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، در حاشیه این مراسم گفت: سال ۱۴۰۳ برای ما، سالی سرشار از تحول و پیشرفت بود و با افزایش تناژ تولید و کاهش ضایعات، توانستیم گام مهمی در راستای تحقق ماموریت سازمانی خود، برداریم.
دکتر مجتبی هادیان، اظهار کرد: ارتقای کیفیت محصولات همواره از اولویت‌های ما بوده و خوشحالیم که این تلاش‌ها موردتأیید سازمان غذا و دارو نیز، قرار گرفته است.
وی با اشاره به برخی اقدامات شاخص شرکت در سال گذشته، افزود: یکی از اقدامات مهم شرکت، خرید و راه‌اندازی ژنراتور جدید و اتصال آن به شبکه برق واحد کمپوت و کنسرو بود که تأثیر چشمگیری در کاهش مصرف برق و افزایش پایداری تولید، داشته است.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه تحقیق‌وتوسعه (R&D) گفت: با افزایش بودجه تحقیق‌وتوسعه و آموزش، برنامه‌ریزی دقیقی برای افزودن محصولات جدید به سبد تولیدی شرکت، انجام داده‌ایم.
وی، ادامه داد: ارتقای دانش فنی کارکنان و افزایش ساعات آموزشی نیز، سطح کیفی محصولات ما را، به شکل محسوسی، بهبود بخشیده است.
هادیان، با اشاره به تمرکز این شرکت بر توسعه محصولات نوآورانه خاطرنشان کرد: توسعه محصولات بدون گلوتن از رویکردهای اصلی ما در سال گذشته بود؛ به‌گونه‌ای که تولید انواع نان بدون گلوتن و کیک‌های بدون کاغذ با بهره‌گیری از خط تمام‌اتوماتیک تولید کیک روغنی، از دستاوردهای مهم در این حوزه، به شمار می‌رود.
وی همچنین از افزایش جذب نیروی انسانی متخصص و مجرب به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی ارتقای توانمندی‌های فنی شرکت یاد کرد و افزود: با تکیه بر توان داخلی در تامین و تعمیر تجهیزات، وابستگی مجموعه به شرکت‌های خدمات‌دهنده به شکل قابل‌توجهی، کاهش یافته است.
هادیان، ادامه داد: اکنون نیز با تمرکز بر توسعه محصولات جدید نظیر کیک و بیسکویت بدون گلوتن و کیک‌های اسفنجی با فرمولاسیون‌های نو، در مسیر افزایش تنوع، کیفیت و رضایتمندی مصرف‌کنندگان، گام برمی‌داریم.

1404/07/06کد خبر: 17278
اشتراک گذاری: